Langhoff Promotion Webshop

Køb dine reklameartikler online - nemt og hurtigt

Personlig rådgivning eller bestil online - valget er dit

Vi gør komplekse reklame- og merchandiseløsninger enkle for dig som kunde. Vi er med i alt fra idéudvikling til design, test, produktion og levering. Vi skaber løsninger, som skaber værdi for vores kunder og deres målgruppe.

Vi brænder for at byde ind med vores faglighed, men vi ved også, at flere ønsker at søge inspiration og handle reklameartikler på egen hånd. Det har vi respekt for – derfor har vi udviklet shop.langhoff.dk. En webshop, hvor du finder et bredt udvalg af reklameartikler, give-aways, og profilbeklædning.

Webshoppen giver dig et hurtigt overblik på priser ved forskellige kvantiteter, overblik over den aktuelle lagerbeholdning, samt en visualisering af de mulige trykområder på de forskellige produkter.

Har du spørgsmål til webshoppen eller brug for personlig rådgivning, så kontakt os på telefon 3940 1255 eller benyt kontaktformularen længere nede på siden. Vi sidder klar til at hjælpe.

Media

Bredt sortiment af reklameartikler, give-aways og firmatøj

Visualisering af trykmuligheder på alle produkter

Hurtigt overblik over priser og lagerbeholdning

klsjdajsdhaksjdhasj

Vi sender altid en korrektur til godkendelse inden vi igangsætter den endelige produktion
– ligegyldigt om du handler igennem vores webshop eller hos vores Key Accounts.

Korrekturen er en digital visualisering af, hvordan det bestilte tryk vil se ud på det færdige produkt.
I korrekturen godkender du logo, størrelse, placering og farver. Korrekturen er din sikkerhed for, at det endelige produkt bliver præcis som du ønsker. Også selvom du bestiller online.

Vi har lavet en side som beskriver vores grafiske services. Herunder rentegning af logo, kreative designforslag og meget mere.


Navn

Email

Telefon

Emne:

Besked: