Profilbeklædning

Profilbeklædning er Jeres ansigt udadtil

Brug for hjælp og vejledning til køb af profilbeklædning?

KONTAKT OS

PROFILBEKLÆDNING MED LOGO

Vi har samlet en god blanding af bestsellers og spændende nyheder indenfor generel beklædning, og vi specialiserer os i blandt andet løb-, fitness- og cykeltøj – “We connect your brand”

Lad dig inspirere af nedenstående kataloger – eller spørg os – vi kan klæde dig på til lidt af hvert!

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt sortiment af forskellige tekstilvarer, der er oplagte som profilbeklædning med tryk af logo.

Vælg det katalog der passer bedst til netop det, du leder efter.

Profilbeklædning 2018 – T-shirts, polo t-shirts, jakker, skjorter og hættetrøjer med tryk.

  • Et bred sortiment af profilbeklædning med logo.
  • T-shirts med tryk
  • Polo shirts med brodering af firmalogo
  • Jakker, hættetrøjer, sweatshirt, skjorter

CRAFT on Stock – Løbetøj, fitness og funktionelt profilbeklædning med logo.

  • Craft løbetøj med logo
  • Craft jakker med brodering eller tryk
  • Craft cykeltøj med logo
  • Craft tasker
  • Moderne fitnesstøj

LØBETØJ MED TRYK TIL DHL STAFETTEN

Firmaarrangementer og motionsløb som DHL Stafetten er meget mere end blot en løbetur. Det handler om signalværdi, brand awareness, nye relationer og naturligvis fællesskab med kollegaerne. DHL Stafetten har omkring 200.000 deltagere årligt. Det er en unik mulighed for billig awareness og branding af din virksomhed.

Vi har samlet en række artikler, primært løbetrøjer med tryk, som er oplagt til at sprede dit logo og budskab blandt de mange deltagere til DHL Stafetten og de øvrige motionsløb.

KØB PROFILBEKLÆDNING MED LOGO ONLINE

Som en del af vores internationale samarbejde med Eurimage A/S, driver Langhoff Promotion webshoppen eurimage.dk.

Eurimage.dk er en online webshop med et bredt udvalg af tekstilvarer, reklameartikler og reklamegaver med logo – lige fra en basis kollektion af bestsellers, som polo t-shirts, jakker, veste og t-shirts, til caps, huer og håndklæder.

Mulighederne er mange og vi holder hele tiden øje med de seneste trends og tilfører dem til webshoppen. Du kan derfor altid finde inspiration og sende en forespørgsel på Jeres næste artikler via eurimage.dk.

Leder du efter profilbeklædning i en specifik kategori? Klik på den ønskede kategori i listen.

T-shirts med logo

Bredt sortiment af t-shirts med tryk af logo eller budskab. Mange forskellige modeller i alle farver, kvaliteter og prisklasser.

Funktionelle t-shirts

Funktionelle t-shirts til sport, løb og fitness. Flere modeller i mange farver. Mulighed for tryk.

Veste

Veste i flere flotte modeller. F.eks. vatteret eller fleece.

Caps

Bredt udvalg af caps. Fås i mange farver og kvaliteter.

Polo t-shirts

Polo t-shirt har altid været populær som profilbeklædning. Mange modeller og farver. Mulighed for tryk eller broderi.

Jakker med tryk

Jakker i mange modeller og farver. Gør et godt førstehåndsindtryk med tryk af dit firmalogo.

Skjorter med brodering

Skjorter med brodering giver et professionelt og seriøst udtryk

Håndklæder

Stort udvalg af håndklæder. Gode muligheder for eksponering af dit logo.

Danmarks Tekniske Universitet

profilbeklaedning reklameartikler

Krifa

profilbeklaedning reklameartikler

Popermo Forsikring

profilbeklaedning reklameartikler

CASES; PROFILBEKLÆDNING

Billeder og konkrete eksempler er den bedste måde at fortælle dig, hvad vi kan, og hvad vi allerede har leveret til andre. Vores kunder er meget forskellige, og derfor er opgaverne også meget forskelligartede.

For alle opgaver gælder det, at vi indlever os i opgaven med professionel vejledning og passion. “We connect your brand”.

WE PROMOTE YOUR BRAND

Koncenterer dig om din kerneforretning, og lad os hjælpe dig med markedsføring af dine artikler og kollektion internt såvel som eksternt. Brug vores logistikfaciliteter, så som lagerhold, pick & pack og global distribution.

Vores værktøjer, vores Tools, giver dig unikke muligheder for kommunikation, salg og forecast hos dine kollegaer nationalt, europæisk og globalt. En vifte af Tools som vi stiller til rådighed for dig, som en naturlig support.

KONTAKT OS

Navn

Email

Telefon

Emne:

Besked:

VÆLG LANGHOFF PROMOTION SOM DIN LEVERANDØR AF PROFILBEKLÆDNING

Køb profilbeklædning med logo hos Langhoff Promotion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde det profilbeklædning, som passer til netop din virksomhed og den stil I ønsker.

Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af profilbeklædning med kort leveringstid. F.eks. t-shirts med logo, polo-shirts med flot broderi, skjorter, caps og jakker. Varerne ligger på lager og er klar til at blive trykt eller broderet med logo.

Ønsker I mere end bare en lagervare med tryk af logo, så tilbyder vi også specialproduktioner. Med en specialproduktion har I mulighed for at lave et unikt design skræddersyet til Jeres profil og virksomhed. Kvalitet, farver, form, detaljer og tryk – det hele kan tilpasses. Vi håndterer hele processen fra design til produktion og til levering af det endelige produkt.

Løbetøj med logo
Vi har i mange år haft fokus på motions- og løbetøj med tryk af logo. Vi leverer hvert år løbetøj til mange af virksomhederne ved de store firmaarrangementer, som f.eks. DHL-Stafetten, Eventyrløbet og Alt for Damerne-løbet.

Vi tilbyder et bredt sortiment af løbe t-shirts med eller uden tryk af logo. Vi har t-shirts i mange forskellige kvaliteter, prisklasser og farver – hvilket gør det muligt at finde en god t-shirt til ethvert budget. Kontakt os på telefon +45 7572455 for mere information om løbetrøjer med logo.