Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din ordre hos Langhoff Promotion har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger/faktureringsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen/kontrakten, samt i en efterfølgende periode på 84 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang og vi kan følge op på leveringen af ordren – samtidig gemmes personoplysninger for at kunne overholde bogføringsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma(er), pt. GLS, Danske Fragtmænd, DHL og Xpressen med henblik på levering af din ordre.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at Langhoff Promotion må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din ordre og/eller forespørgsel hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@langhoff.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve (Sleeknote og Campaign Monitor). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (DIBS) og til håndtering af dine køb (Odoo). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Langhoff Promotion A/S
CVR-nr. 70119412
Edisonvej 1,
7100 Vejle
Tlf.: +45 75724555
E-mail: info@langhoff.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 84 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Langhoff Promotion A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Læs mere her: Cookies på langhoff.dk