Project Description

Messeartikler til Kvik Køkken Verner Panton Collection

Kvik Køkkens Verner Panton Collection er nyeste lancering af intelligente løsninger og valgmuligheder, som vi alle har lært at forvente af Kvik. Langhoff Promotion var med da Kvik deltog på en stor messe i Belgien. En messe hvor forbrugere fra Benelux blev præsenteret for dette spændende, og nytænkende samarbejde.

Som messedeltager og besøgende på Kvik’s messestand, fik alle køkkeninteresserede kunder en “Verner Panton by Kvik – pose” udleveret – naturligvis med inspiration til næste køkkenkøb.
Poserne er produceret i et non-woven materiale, som udover en attraktiv kontaktpris, også delvis fremstilles af genbrugsmateriale, og sender derved et godt klimatisk fodaftryk. Posernes form og størrelse er nøje udvalgt til Kvik´s messemateriale, og ligelede med det hensyn der skal tages til en meget let, men stærk, messepose.

Se posen med det orange Verner Panton logo herunder, og se også andre artikler Langhoff har produceret for Kvik.

Case Kvik Verner Panton Mulepose
Case Kvik Mulepose Design
Case Kvik KuglepenHvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @LanghoffPromotion

Project Details

  • KundeKvik Køkken
  • BeskrivelseKvik Køkkens Verner Panton Collection er nyeste lancering af intelligente løsninger og valgmuligheder, som vi alle har lært at forvente af Kvik.
  • Tagsmesseartikler, verner panton
  • Websitewww.kvik.dk