Om Langhoff Promotion

Vi leverer produkter og løsninger der optimerer din markedsføring. Reklameartikler. Merchandise. Profilbeklædning. Firmagaver. Læs mere om os.

OM LANGHOFF PROMOTION - REKLAMEARTIKLER, FIRMAGAVER & PROFILBEKLÆDNING

Langhoff Promotion A/S leverer produkter og løsninger som optimerer din markedsføring og udbygger din markedsposition og brandværdi – ”we connect your brand”.

Vores erfaring og faglighed vejleder dig til at udvælge de rigtig artikler, der passer til Jeres markedsføringsstrategi. Udover det rigtige valg af produkter, har vi stor fokus på en dokumenteret CSR, som bl.a. opretholdes via vores internationale partnerskaber.

Det hele kan koges ned til tre overskrifter, som vi forsøger at efterleve hver eneste dag;

– we connect your brand
– we protect your brand
– we promote your brand

WE CONNECT YOUR BRAND

Empatisk indlevelse i dit brand og dine målgrupper – internt som eksternt. Vi omsætter værdierne i din virksomhed igennem vores produktanbefalinger.
Vi er vedkommende.

WE PROTECT YOUR BRAND

Samlet indkøbsvolumen på mere end 1 mia. kroner, sikrer dig de bedste betingelser og Danmarks bedst dokumenterede CSR program. Vi kan tilbyde dig en sikker forsyningskæde fra over 100 auditerede fabrikker. Vi passer godt på dit brand.

WE PROMOTE YOUR BRAND

Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til din CI.  Vi kan hjælpe dig med intern / ekstern markedsføring af din produktide, og vi har en vifte af værktøjer som vi stiller til rådighed for dig. Ønsker du at bruge din arbejdstid på dine kernekompetencer, så overlad trygt dit lager og logistik til os.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Et internationalt engagement har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning.

For at kunne yde det bedste for alle vores kunder og være den foretrukne leverandør for selv de største og mest krævende multinationale virksomheder, så er vi medejere i 3 internationale partnerskaber. IPPAG Cooperativ, Prominate Ltd. og Eurimage A/S.

Læs mere om hvilke fordele vores internationale partnerskaber giver dig, som kunde hos Langhoff Promotion.

VI HAR "PROTECTED" FØLGENDE BRANDS

Billeder og konkrete eksempler er den bedste måde at fortælle dig, hvad vi kan, og hvad vi allerede har leveret til andre. Vores kunder er meget forskellige, og derfor er opgaverne også meget forskelligartede.

For alle opgaver gælder det, at vi indlever os i opgaven med professionel vejledning og passion. “We connect your brand”.

'.$alt.'

Cirkus Summarum

reklameartikler
'.$alt.'

Gammel Hellerup Gymnasium

profilbeklaedning reklameartikler
'.$alt.'

Vestas Wind Systems

firmagaver reklameartikler
'.$alt.'

Danmarks Tekniske Universitet

profilbeklaedning reklameartikler
'.$alt.'

name it | BESTSELLER

reklameartikler
'.$alt.'

Krifa

profilbeklaedning reklameartikler
'.$alt.'

Jutlander Bank

reklameartikler
'.$alt.'

Popermo Forsikring

profilbeklaedning reklameartikler

Langhoff Graphic Studio - fra skitse til endeligt produkt

Langhoff Graphic Studio er vores kreative team bestående af 8 dygtige grafikere lokaliseret i Danmark og Filipinnerne. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til Jeres corporate identity og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

I kan derfor trygt overlade Jeres visuelle identitet og designmanual til os og stole på, at vi overholder Jeres retningslinjer for logo, farver, placering og størrelser.

klsjdajsdhaksjdhasj

REFERENCER

DTU Logo
krifa
Cirkus Summarum Logo
name it logo
geodiswilson
popermo
Gøl Logo
Kvik Logo
Danske Fysioterapeuter Logo
Jutlanderbank Logo

Vil du vide mere om Langhoff Promotion og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os