Langhoff Graphic Studio

- Et hold af kreative grafikere, som sørger for, at dit brand er i gode hænder

Langhoff Graphic Studio - fra skitse til endeligt produkt

 

Langhoff Graphic Studio er vores kreative team bestående af 8 uddannede dygtige grafikere lokaliseret i Danmark og Filipinnerne. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til Jeres corporate identity og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

I kan derfor trygt overlade Jeres visuelle identitet og designmanual til os og stole på, at vi overholder Jeres retningslinjer for farver, logo, placering og lignende.

Hos Langhoff Graphic Studio kan vi hjælpe med diverse services som f.eks:

Rentegning af logo eller grafiske elementer
Har du ikke et logo, eller er du i tvivl om, hvorvidt dit materiale er godt nok eller ej, så lad Graphic Studio hjælpe dig. Kontakt os, og lad os tjekke dit materiale. Hvis der er mangler e.l. kan vi hjælpe dig med disse.

Korrekturgang
For at sikre kvalitet, placering, farver og størrelser, vil du altid modtage en visuel korrektur til godkendelse på din ordre fra os, inden vi producerer artiklen.

3D-tegninger
Specialproducerede produkter kan ofte være svære at visualisere. Derfor har Graphic Studio også mulighed for, at visualisere produkter i 3D, så du nemt kan se dybde, former osv.

Produktpræsentationer
Har du en række produkter, som du gerne vil præsenteres for på flot måde og indbydende måde i netop dit univers? I samarbejde med vores salgsteam sammensætter vi produkter og løsninger, som præsenteres i én samlet præsentation tro mod dit univers.