Firmagaver

Firmajulegaver, reklamegaver, påskegaver, jubilæumsgaver m.fl.

Brug for hjælp og vejledning til køb af firmagaver? Vi er klar til at hjælpe!

Kontakt os

FIRMAGAVER DER GLÆDER

Den rigtige gave er oftest den, der skaber den største glæde hos modtageren. Vi vil gerne glæde dem, I sætter allermest pris på, ved at vise omtanke for deres ønsker.

Det er afgørende, at vi har en god samtale med dig om, hvilke signaler artiklerne skal afsende, og hvilken effekt du gerne vil opnå.

En helstøbt og indlevende løsning, produceret til din virksomhed – hele året rundt – “We connect your brand”.

Lad dig inspirere af nedenstående kataloger – eller lad os vise dig, hvad vi mener:

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration til årets firmagaver i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt udvalg af forskellige typer gaver. Alt lige fra klassiske gaver til hjemmet fra de kendte mærkevarer til eksklusive og anderledes HUGO BOSS gaver.

Skal du bruge en firmagave med logo til personale, kunder eller forretningsforbindelser, så har vi et bredt udvalg i “Designprodukter & kundegaver”-kataloget, hvor alle gaver kan leveres med tryk af logo.

Firmagavekataloget 2018

Gavekataloget 2018 indeholder firmagaver til alle – ham, hende og hele familien. Eksklusive gavepakker fra Södahl, BITZ, Kähler, Lyngby Glas, Morsø, Simple Mess og flere.

Designprodukter & reklamegaver 2018

  • Bredt udvalg af reklamegaver
  • Gadgets & elektronik
  • Tasker
  • De fleste af artiklerne i dette katalog leveres i flotte og stilrene gaveæsker
FIRMAGAVE-GENERATOREN - DIN HJÆLPENDE HÅND TIL VALG AF FIRMAGAVE

At vælge firmagave kan være lidt af en opgave. Hvilken gave vil glæde mest? Hvilken type gave skal man give? Hvad kan vi man for vores budget?

Mulighederne er utallige og det gør ikke ligefrem søgningen hurtigere eller lettere.

Firmagave-generatoren giver vi dig en hjælpende hånd og præsenterer dig for relevante anbefalinger, som passer til dine/Jeres præferencer. Klik dig igennem 3 simple steps og få en anbefaling baseret på dine svar!

KØB KUNDEGAVER ONLINE

Som en del af vores internationale samarbejde med Eurimage A/S, driver Langhoff Promotion webshoppen eurimage.dk.

Eurimage.dk er en online webshop med et bredt udvalg af bl.a. reklamegaver, der er ideelle til forretningsforbindelser eller som kundegaver.

Alle produkter i webshoppen kan leveres både med eller uden logo.

Balmain gavesæt

Pennesæt fra det eksklusive mærke Balmain.

Vintilbehør

Tilbehør til vinentusiasten. F.eks. vinkøler, vinkaraffel og skænkesæt

Termokrus

Termokrus og termoflasker er en god gave til dine medarbejdere.

Parker gaver

Eksklusive Parker pennesæt leveret i flot gaveæske.

Powerbanks

Powerbanks i mange farver og former. Leveres i flotte gaveæsker.

Tasker

Tasker til enhver situation. Alt fra køletasker til weekendtasker.

FORHANDLER AF DE KENDTE MÆRKEVARER

Hos Langhoff Promotion forhandler vi et bredt udvalg af populære firmagaver fra de kendte mærker. Udvalget er stort og mulighederne er mange. Med vores mange års erfaring, kan vi vejlede dig til at finde netop det udvalg af gaver, som vil glæde dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Vi kan hjælpe med den samlede løsning
Foruden et stort udvalg af firmagaver, kan vi også hjælpe med sampakning, indpakning og levering på én eller flere adresser. Vi har en løsning til ethvert behov.

GAVEVALGSHOP; NEM ADMINISTRATION & GLADE MEDARBEJDERE

Det kan være svært at finde en firmajulegave, der matcher alle kolleger og/eller kunder. Gaven skal ofte ramme bredt – uanset køn eller faggruppe. Ønsker I at gøre alle glade, så er en gavevalgshop en ideel løsning.

En gavevalgshop giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge sin egen gave. Gavevalgshoppen opsættes med et udvalg af gaver, og medarbejderen kan herefter med sit personlige login vælge den gave, som findes mest interessant. Spændingen ved en gavevalgshop er måske ikke så stor, men til gengæld er man sikker på, at modtageren bliver glad for den valgte gave.

KONTAKT OS

Navn

Email

Telefon

Emne:

Besked:

VÆLG LANGHOFF PROMOTION SOM DIN FIRMAGAVE LEVERANDØR

Køb dine firmagaver hos Langhoff Promotion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde de rigtige firmagaver, som glæder dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser. Hvad enten det gælder årets firmajulegave, påskegaven, jubilæumsgaven eller hvilken som helst anden gave, du ønsker at glæde dine samarbejdspartnere med.

Vi tilbyder et bredt udvalg og er leveringsdygtige i de kendte mærkevarer, som f.eks. Kay Bojesen, Kähler, Royal Copenhagen, HUGO BOSS, Georg Jensen og mange flere. Vi kan hjælpe med den samlede løsning; webshop, indpakning, sampakning og levering.

Ønsker du at give medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser en firmagave med logo? Vi har et bredt sortiment af firmagaver med mulighed for tryk af Jeres logo. Find inspiration i vores online kataloger, som du finder længere oppe på siden.