Firmagave-generatoren

Din hjælpende hånd til at finde relevant inspiration i det store udvalg af firmagaver.

 • Firmagave-generatoren - din guide til firmagaver

  Velkommen til Firmagave-generatoren

  At vælge firmagave kan være lidt af en opgave. Hvilken gave vil glæde mest? Hvilken type gave skal vi give? Hvad kan vi få for vores budget?

  Mulighederne er utallige og det gør ikke ligefrem søgningen hurtigere eller lettere.

  Firmagave-generatoren giver vi dig en hjælpende hånd og præsenterer dig for relevante anbefalinger, som passer til dine/Jeres præferencer.

  Tryk "NÆSTE" for at starte Firmagave-generatoren og besvar 3 simple spørgsmål igennem 3 hurtige steps, hvorefter Firmagave-generatoren vil vise dig vores anbefaling til din næste firmagave.


Derfor skal du handle firmagaver hos Langhoff Promotion

 

Med vores mange års erfaring i salg af firmagaver, kan vi vejlede dig til at finde netop det udvalg af gaver, som vil glæde dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Vi kan hjælpe med den samlede løsning
Foruden et stort udvalg af firmagaver, kan vi også hjælpe med sampakning, indpakning og levering på én eller flere adresser. Vi har en løsning til ethvert behov.

Mere end 30 års erfaring

Mange års erfaring med salg af firmagaver og firmagaveløsninger.

Professionel service

Personlig og professionel vejledning fra idé til endelig levering.

Gavevalgshops

Gratis gavevalgshops, så dine medarbejdere selv kan vælge deres gave.

Lager & Logistik

Lager & Logistik setup med mulighed for levering til én eller flere adresser.

Konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveau.

Alle de kendte mærkevare

Stort sortiment med alle de kendte mærkevarer.

Hvad siger kunderne om Langhoff Promotion?

ONLINE KATALOGER: FIRMAGAVER

 

I vores online kataloger finder du inspiration til en lang række firmagaver. Du finder bl.a. flottegavepakker fra velkendte brands i vores ‘Gavekataloget’. Er du mere til gavekurve med diverse lækkerier, så se vores ‘Gavekurve’-katalog, hvor du finder alverdens lækre sager, herunder øl, vin, gin, snacks, chips og meget mere.

I vores “Firmagaver med logo”-katalog finder du en lang række firmagaver, som alle kan trykkes med dit firmalogo. Sortimentet spænder bredt af elektroniske gadgets til lækre SwissPeak produkter.

I ‘Dansk design’ finder du en lang række af de kendte mærkevarer, som Kay Bojesen, Rosendahl, Bjørn Wiinblad, Holmegaard og mange flere.

Læs mere om vores firmagaveløsninger her

Gavekataloget 2017

 • Flotte gavepakker fra velkendte brands
 • Firmagaver i forskellige prisklasser
 • Gavepakker fra Kähler, Södahl, Blomsterbergs
 • Nyheder fra BITZ, HOLM og Nuance
 • Nyt brand i 2017: A Simple Mess

Dansk Design

 • Flotte firmagaver fra kendte danske mærker
 • Firmgaver fra Kay Bojesen
 • Firmagaver fra Bjørn Wiinblad og Juna
 • Firmagaver fra Holmegaard, Lyngby Porcelæn, Global m.f.

Gavekurven

 • Flotte gavekurve med lækkert indhold
 • Gavekurve med vin og snacks
 • Gavekurve med gin&tonic
 • Gavekurve med øl, chips, chokolade og snacks
 • Stort sortiment af lækre gavekurve.

Firmagaver

 • Firmagaver med logo
 • Gadgets som powerbanks og VR-briller
 • Lækre SwissPeak produkter med logo
 • Gaverne kommer i fine gaveæsker og kan indpakkes

Blogindlæg med relevans til "Firmagaver"

Brug for personlig vejledning til årets firmagave?

Bliv ringet op!

Hvad er Firmagave-generatoren?

Firmagave-generatoren er udarbejdet af Langhoff Promotion for at give vores kunder en nemmere og hurtigere måde at finde gaveanbefalinger og relevant inspiration til firmagaver igennem få simple steps.

Udvalget af firmagaver er enormt og det kan være svært at finde rundt i de utallige muligheder. Vi lever af at vejlede vores kunder til at vælge de rette firmagaver og firmagaveløsninger, som vil glæde netop deres kollegaer, medarbejdere, forretningsforbindelser eller kunder – og samtidig gør arbejdet nemt for den firmagaveansvarlige, som kan overlade alt det praktiske til os herunder sampakning, indpakning og levering.

Den personlige og professionelle løsning vil altid være en vigtig del af vores service. Men vi ved også, at flere og flere af vores kunder gerne vil finde inspiration på egen hånd, inden de kontakter os for den endelige løsning.

Den inspiration kan bl.a. søges på nettet eller i vores online firmagavekataloger, men udfordringen er ofte, at denne slags søgning bliver meget ukonkret og kan tage meget tid. Den udfordring kan Firmagave-generatoren hjælpe med.

Firmagave-generatoren giver dig nemlig konkrete og relevante forslag til firmagaver, som passer til netop dine præferencer, herunder gavekategori, budget og antal gaver. Det er din hjælpende hånd til at bruge mindre tid på at finde relevant inspiration.

Udvalget af firmagaver, som Firmagave-generatoren anbefaler er nøje udvalgt af Langhoff Promotion. Du kan læse mere om vores firmagaveløsninger her.

Vi håber du finder vores generator interessant og relevant – ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på telefon 7572 4555 eller bestille en opringning under kontakt.