We protect your brand

Corporate Social Responsibility

TØR I SÆTTE JERES LOGO PÅ HVAD SOM HELST?

 

• Danmarks mest veldokumenterede CSR program for reklameartikler

• Vi fremviser gerne vores Fabriksaudits, ligesom vi deler vores Produkttests med dig.

• Mere end 100 auditerede fabrikker globalt, sikrer dig et bredt og sikkert sortiment.

I starten af 2014 fik vi, som branchens første virksomhed, Gold level i EPPA Certification Program – Audit by Bureau Veritas. Det højeste niveau der kan opnåes for vores CSR – Responsible Sourcing niveau. Det indbefatter en detaljeret vurdering af vores værktøjer, processer og leverandørfokus. Det er vi naturligvis stolte af.EPPA Gold certificeret CSR

Vores evne til at source globalt, forstærker Jeres muligheder betydeligt for at skabe Jeres eget udtryk. Grundet vores medejerskab af den globale organisation, Prominate, og vores samlede købekraft, er vi i en særdeles stærk position til at udvælge, auditere og certificere primære producenter og leverandører i Fjernøsten.
Vores partnerskab i Prominate sikrer en effektive måde at minimere vores påvirkning af miljøet og dårlige arbejdsforhold. Gennem partnerskabsaftaler med vores leverandører, har vi etableret et netværk, hvor leverandørerne efterlever vores krav til produktionen.

INTERNATIONALE PARTNERSKABER

 

Et internationalt engagement har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning.

For at kunne yde det bedste for alle vores kunder og være den foretrukne leverandør for selv de største og mest krævende multinationale virksomheder, så er vi medejere i 3 internationale partnerskaber. IPPAG Cooperativ, Prominate Ltd. og Eurimage A/S.

Læs mere om hvilke fordele vores internationale partnerskaber giver dig, som kunde hos Langhoff Promotion.

CODE of CONDUCT

 

Hos Langhoff Promotion A/S sætter vi høje standarder for sikkerhed, kvalitet og integriteten af vores produkter og processer.

Det forpligter vi os til, ved at respektere det enkelte menneskes rettigheder samt miljøet. Download vores Code of Conduct og læs hvordan vi forpligter os til at overholde alle gældende (lokale) love og læs, hvordan vi ønsker at drive forretning på en etisk og ansvarlig måde.

LANGHOFF GRAPHIC STUDIO

Langhoff Graphic Studio er et team bestående af 8 dygtige og kreative grafikere. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til din corporate identity og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

Overlad derfor trygt Jeres corporate identity til os og stol på, at vi overholder Jeres retningslinjer for farver, logo, placering og meget mere
– “we protect your brand!

LANGHOFF PROMOTION STØTTER FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN

 

Hos Langhoff Promotion brænder vi for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. Dette kræver, at FMKB sikrer tilstrækkelige midler til også i fremtiden at kunne gøre en forskel.

For at dette kan realiseres, er der behov for en kontinuerlig økonomisk støtte, og Langhoff Promotion deltager via et sponsorat til FMKB.

Læs mere om FMKB’s arbejde på www.fmkb.dk

 

Vil du vide mere om hvad vores CSR kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os