We protect your brand

Corporate Social Responsibility

TØR DU SÆTTE JERES LOGO PÅ HVAD SOM HELST?

Du skal føle dig tryg, når du placerer dit logo på en af vores artikler. Når du handler hos Langhoff Promotion får du bl.a.:

pil    Danmarks mest veldokumenterede CSR program for reklameartikler

pil    Vi fremviser gerne vores Fabriksaudits, ligesom vi deler vores Produkttests med dig.

pil    Mere end 100 auditerede fabrikker globalt, sikrer dig et bredt og sikkert sortiment.

EPPA Gold certificeret CSRI starten af 2014 fik vi, som branchens første virksomhed, Gold level i EPPA Certification Program – Audit by Bureau Veritas.

Det højeste niveau der kan opnåes for vores CSR – Responsible Sourcing niveau. Det indbefatter en detaljeret vurdering af vores værktøjer, processer og leverandørfokus.

Det er vi stolte af!

Vores evne til at source globalt, forstærker Jeres muligheder betydeligt for at skabe Jeres eget udtryk. Grundet vores medejerskab af den globale organisation, Prominate, og vores samlede købekraft, er vi i en særdeles stærk position til at udvælge, auditere og certificere primære producenter og leverandører i Fjernøsten.

Vores partnerskab i Prominate sikrer en effektive måde at minimere vores påvirkning af miljøet og dårlige arbejdsforhold. Gennem partnerskabsaftaler med vores leverandører, har vi etableret et netværk, hvor leverandørerne efterlever vores krav til produktionen.

klsjdajsdhaksjdhasj

INTERNATIONALE PARTNERSKABER

Et internationalt engagement har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning.

For at kunne yde det bedste for alle vores kunder, og være den foretrukne leverandør for selv de største og mest krævende multinationale virksomheder, så er aktive deltagere i en række internationale samarbejder. Bl.a. IPPAG Cooperativ, og Eurimage A/S.

Læs mere om hvilke fordele vores internationale partnerskaber giver dig, som kunde hos Langhoff Promotion.

CODE of CONDUCT

 

Hos Langhoff Promotion A/S sætter vi høje standarder for sikkerhed, kvalitet og integriteten af vores produkter og processer.

Det forpligter vi os til, ved at respektere det enkelte menneskes rettigheder samt miljøet. Download vores Code of Conduct og læs hvordan vi forpligter os til at overholde alle gældende (lokale) love og læs, hvordan vi ønsker at drive forretning på en etisk og ansvarlig måde.

klsjdajsdhaksjdhasj

MEDLEM AF BSCI

BSCI (Business Social Compliance Initiative) er en uafhængig international netværksorganisation med fokus på arbejdsvilkårene i producentlandene, som ikke har indarbejdet menneske- og arbejdstagerrettigheder i lovgivningen. Medlemmer af BSCI netværket foretager bl.a. auditering af fabrikker i risikolande som Kina.

Med medlemskabet af BSCI understreger vi Langhoff Promotion’s engagement omkring Corporate Social Responsibility, hvor vi hver dag arbejder for at sikre, at vores samarbejde med leverandører ikke kun handler om pris, kvantitet og levering, men også kontrol af produkter, arbejdstagerrettigheder og arbejdsforhold.

Læs mere om BSCI

klsjdajsdhaksjdhasj

LANGHOFF GRAPHIC STUDIO

 

Langhoff Graphic Studio er et team bestående af 8 dygtige og kreative grafikere. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til din corporate identity og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

Overlad derfor trygt Jeres corporate identity til os og stol på, at vi overholder Jeres retningslinjer for farver, logo, placering og meget mere
– “we protect your brand!

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

LANGHOFF PROMOTION STØTTER FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN

Hos Langhoff Promotion brænder vi for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. Dette kræver, at FMKB sikrer tilstrækkelige midler til også i fremtiden at kunne gøre en forskel.

For at dette kan realiseres, er der behov for en kontinuerlig økonomisk støtte, og Langhoff Promotion deltager via et sponsorat til FMKB.

Læs mere om FMKB’s arbejde på www.fmkb.dk